май 7, 2018

ALZER Pets

ALZER Pets

  • Антиоксидант и невропротектор при CDS-синдром на когнитивната дисфункция
  • Подобрява качеството на живот на възрастните кучета
  • За кучета със сенилни разтройства
Синдром на когнитивната дисфункция (CDS) е невродегенеративно заболяване, което се характеризира с прогресивно намаляване на паметта, заучаването, възприятието и съзнанието. Заболяването не може да се излекува, но можем да забавим прогресията му значително.
ALZER Pets е специално разработен за пациенти с когнитивни нарушения при синдром на когнитивната дисфункция. Това е кучешкият еквивалент на Алцхаймер, който обхваща значителен процент от кучетата след 7-мата година. ALZER pets може значително да забави прогресията на болестта, като подобрява симптомите на CDS-синдрома и качеството на живот на кучетата.

ALZER Pets съдържа мастни киселини и антиоксиданти за да контролира тези невродегенеративни процеси. Съставките му намаляват оксидативния стрес, който е директно свързан с появата и развитието на хронични заболявания, както и с процесите на стареене.
ALZER Pets съдържа гинко билоба, ацетил-л-карнитин, α-липоева киселина и витамин E, които подобряват механизмите за нервната трансмисия и са отлични невропротектори.

Няма противопоказания и странични ефекти.

Препоръки за употреба:
Кучета и котки: 1 ml за 5 kg тегло на 12 часа.
Други домашни любимци: 1 ml на 12 часа.

Опаковка: флакон 150 ml и флакон 30 ml
Състав: гинко билоба, ацетил-л-карнитин, α-липоева киселина, витамин Е, фосфатидилсерин.